Dania Restauracji GOSPODA przygotowywane są od podstaw według naszej receptury. Każde menu jest indywidualnie dostosowane do wymagań Gości.
Poniższa oferta, którą Państwu przedstawiamy jest tylko ofertą podglądową.

W ofercie weselnej polecamy również:

  • auto do ślubu (czarny stylizowany DODGE NITRO)
  • na życzenie indywidualne dekoracje sali, stołów, krzeseł, kolorystykę, kwiaty, pokrowce na krzesła
  • dekoracje kościoła
  • poprawiny

Do dyspozycji Gości przygotować możemy DRINK-BAR, w którym przez całą uroczystość serwowane są wyśmienite drinki.

Restauracja GOSPODA organizuje przyjęcia weselne oraz inne imprezy okolicznościowe w pełni klimatyzowanej i udekorowanej według Państwa życzenia sali bankietowej, gotowej pomieścić 80 osób.


PRZYJĘCIE WESELNE: 50 osób / godz. 17:00 - 3:00

OBIAD I
na wejście

Rosół
Karczek otulony bekonem w sosie pieczeniowym
Udko w dwóch smakach - pałki faszerowane pomidorkami suszonymi z oliwy, udko pod pierzynką siekanych warzyw zapiekane z serem mozzarella
Devolai
Żeberka w miodzie
Kluski śląskie, ziemniaki z koperkiem
Bukiet surówek

OBIAD II
godz. 21:00 - 21:30

Udko z kaczki
Roladki drobiowe z warzywami
Policzki wołowe w sosie
Kopytka szpinakowe, frytki
Marchewka z fasolką baby

OBIAD III
godz. 0:00 - 1:00

Barszcz czerwony z pasztecikiem
Płonące golonki na rusztach
Kapusta zasmażana
Szaszłyki
Pierogi pieczone: z mięsem, kapustą i grzybami

PRZEKĄSKI

Schab z chrzanem i żurawiną
Kurczę z pistacjami
Mini tortille z warzywami i kurczakiem
Śledzik wiejski
Sałatka grecka
Sałatka z brokułami
Pieczywo mix, masło

DESERY

Ciasto: sernik (dwa rodzaje), szarlotka, orzechowiec, beziki z owocami, rogaliki, babeczki
Owoce wykrojone na paterach
Tort

Kawa, herbata bez ograniczeń


OPCJONALNIE

WIEJSKI STÓŁ: szynka, kiełbasy, kaszanka, słoninka, chipsy ze słoniny, smalec, ogórek, pieczywo wiejskie, bimberek
Napoje pakiet
Usługa muzyczna
Noclegi


PRZYJĘCIE WESELNE + CHRZCINY: 70 osób / godz. 16:30 - 2:00

OBIAD I
na wejście

Rosół
Karczek otulony bekonem w sosie pieczeniowym
Udko dwa smaki - pałki faszerowane pomidorkami suszonymi z oliwy, udko pod pierzynką siekanych warzyw zapiekane z mozzarellą
Devolai
Łosoś podany na kolorowym ryżu w sosie serowym
Kluski śląskie, ziemniaki z koperkiem
Bukiet surówek

OBIAD II
godz. 20:30 - 21:00

Żeberka w miodzie
Roladki drobiowe z warzywami
Policzki wołowe w sosie
Kopytka szpinakowe, frytki
Młoda kapusta zasmażana lub buraczki zasmażane lub warzywa zapiekane

OBIAD III
godz. 0:00 - 0.30

Barszcz czerwony z pasztecikiem
Płonące golonki na rusztach
Szaszłyki / kebab na szablach - serwowane na deskach
Skrzydełka w chrupiącej skórce
Pieczone pierogi: z mięsem, kapustą i grzybami
(do wszystkich dań serwujemy marchewkę i fasolkę baby)

PRZEKĄSKI

Schab z chrzanem i żurawiną
Kurczę z pistacjami
Mini tortille z warzywami i kurczakiem
Śledzik wiejski
Pasztet
Sałatka grecka
Sałatka z brokułami
Pieczywo mix, masło

DESERY

Ciasto: sernik (dwa rodzaje), szarlotka, orzechowiec, beziki z owocami, rogaliki, babeczki
Owoce
Lody

Kawa, herbata bez ograniczeń


OPCJONALNIE

WIEJSKI STÓŁ: szynka, kiełbasy, kaszanka, słoninka, chipsy ze słoniny, smalec, ogórek, pieczywo wiejskie, bimberek
Napoje pakiet
Usługa muzyczna
Noclegi